Suosittelemme nettiopetusta www.kuljettajaopetus.fi/autokoulu  hyvin joustavana ja opettavaisena vaihtoehtona.

Virtuaaliopetus on käytössä tutustu opetus valikkoon. tästä.

Huom! Ilmoittauduthan ensin autokoululla kurssille, ennen kuin aiot kuunnella teoriatunteja.                

Lue nämä ohjeet huolella!

  • Ensimmäisellä kirjautumiskerralla sinun täytyy rekisteröityä käyttäjäksi, jonka jälkeen tunneille kirjaudutaan omalla sähköpostilla, sekä salasanalla jonka olet luonut rekisteröitymisen yhteydessä. Kannattaa varata hyvin aikaa, varsinkin jos seuraat tunnit puhelimella tai tabletilla, jotta ehdit asentaa tarvittavan Adobe Connect sovelluksen. Suosittelemme muutoinkin kirjautumaan noin 15 minuuttia ennen oppitunnin alkua.
  • Virtuaalinen teoriaopetus vaatii sinulta vähintään 5Mbit/s nopean internetyhteyden, webkameran, mikrofonin sekä tietokoneen. Tabletilla tai älypuhelimella kuunneltaessa laitteessa on oltava etukamera ja suosittelemme myös käyttämään kuulokkeita.
  • Jos sinulla ei ole toimivaa kuva- ja ääniyhteyttä opettajaan teoriatuntien alusta teoriatuntien loppuun saakka mm. tietoteknisten ongelmien vuoksi, joudut korvaamaan teoriatunnit. Varmista yhteytesi toimivuus ennen teoriatuntien alkua.
  • Virtuaaliopetuksen läsnäolijat kirjataan ylös teoriatuntien lopuksi. Hyväksytty läsnäolomerkintä vaatii, että olet ollut teoriatunneilla ajoissa paikalla sekä videoyhteyden päässä koko opetuksen ajan. Mikäli olet tunnilta myöhässä, läsnäoloasi tunnille ei välttämättä hyväksytä, vaikka olisit kuunnellut tunnin loppuun asti. Huomaathan, että läsnäolomerkinnät päivittyvät n.1 päivän viiveellä.

Mitä on virtuaaliopetus?

Virtuaaliteoria tarkoittaa autokoulun teoriaopiskelujen suorittamista internetissä. Virtuaalitunnilla on paikalla liikenneopettaja, jonka johdolla opiskelu on tehokasta, laadukasta, interaktiivista ja mukavaa ryhmäopetusta. Kyseessä on reaaliaikainen videoyhteys opettajan ja oppilaiden välillä.

Tunneilla käymme läpi opiskeltavat asiat saman materiaalin kautta kuin luokkamuotoisessakin opetuksessa ja Sinulla on mahdollisuus keskustella ja kysyä opetukseen ja autokoulun suorittamiseen liittyvistä asioista, aivan kuten kiinteässä luokkahuoneessakin.

Käytössäsi on sama Webauton sähköinen oppimateriaali, josta löytyvät itseopiskeluun sisältyvä materiaali, teoriakoeharjoittelun materiaali sekä aikajana.

Yhden oppitunnin kesto on 45 min, jonka jälkeen pidetään 15 min tauko tuntien välissä. Virtuaaliteoriatunneille voit osallistua oppitunneille esim. kotona. Paikka jossa olet, tulee olla riittävän rauhallinen ja mahdollistaa keskittymisen opiskeluun. Oppitunneille voit osallistua tietokoneen, tabletin tai älypuhelimen välityksellä.