Virtuaaliopetus                         Tuntien aikataulu & sisäänkirjautuminen

Mitä on virtuaaliopetus?

Virtuaaliteoria tarkoittaa autokoulun teoriaopiskelujen suorittamista internetissä. Virtuaalitunnilla on paikalla liikenneopettaja, jonka johdolla opiskelu on tehokasta, laadukasta, interaktiivista ja mukavaa ryhmäopetusta. Kyseessä on reaaliaikainen videoyhteys opettajan ja oppilaiden välillä.

Tunneilla käymme läpi opiskeltavat asiat saman materiaalin kautta kuin luokkamuotoisessakin opetuksessa ja Sinulla on mahdollisuus keskustella ja kysyä opetukseen ja autokoulun suorittamiseen liittyvistä asioista, aivan kuten kiinteässä luokkahuoneessakin.

Käytössäsi on sama Webauton sähköinen oppimateriaali, josta löytyvät itseopiskeluun sisältyvä materiaali, teoriakoeharjoittelun materiaali sekä aikajana.

Yhden oppitunnin kesto on 45 min. Voit osallistua oppitunneille esim. kotona. Paikka jossa olet, tulee olla riittävän rauhallinen ja mahdollistaa keskittymisen opiskeluun. Oppitunneille voit osallistua tietokoneen, tabletin tai älypuhelimen välityksellä.

Mitä tarvitsen virtuaaliteoriaan osallistumiseen?

PC tai Mac tietokoneen, jossa on vähintään 2Mbps nettiyhteys sekä hyvälaatuinen webkamera, kaiuttimet sekä mikrofoni. Suositeltavaa on kuitenkin käyttää kuulokemikrofonia.

TAI

Puhelin tai tabletti, jossa on Android tai iOS, etukamera vähintään 2 Mpix ja nettiyhteys vähintään 1,2Mbps. Suositeltavaa on myös käyttää kuulokemikrofonia.

Lisäksi

Rauhallinen tila, jossa voit keskittyä oppituntiin, varaa myös muistiinpanovälineet.

Osallistu tunnin kulkuun aktiivisesti. Lisäohjeita saat tunnin opettajalta.