Kalevan autokoulu

Kun olet aikeissa hankkia ajokortin, toivomme, että poikkeat meille. Autokoulumme sijaitsee Tampereella Kalevassa, aivan Kalevan kirkon kupeessa. Kerromme Sinulle yksityiskohtaisemmin toiminnastamme ja ajokortin hankintaan liittyvistä toimenpiteistä ja kuluista. Teemme sinulle ajokortista kokonaiskululaskennan (teoriat, oppimateriaali, ajotunnit, liukasratamaksu, pimeän ajo, viranomaiskulut). Meillä sovelletaan joustavia maksutapoja. Voit myös maksaa autokoulun ja ajokorttisi erissä kurssin aikana ja myös pidemmällä osamaksulla ilman lisäkuluja.

Annamme ajokorttikoulutusta: AM-luokat; Mopo sekä Mopoauto, A1- ja A Moottoripyörät sekä B-henkilöauto.

19.01.2013 opetusohjelman myötä opetuksessa siirryttiin osin sähköiseen oppimisympäristöön. Tarjoamme Sinulle kuva- ja teoriaharjoitteluohjelman vapaaseen käyttöön ja paljon muuta.

Osaamisemme on palkittu mm. kouluttamalla Suomen paras uusi kuljettaja.

Toimintamme on luottamuksellista, josta tunnustuksena jälleen v.2017  AAA-luokitus.Tämän tason luokittelun on saavuttanut vain 2,4 % kaikista Suomen yrityksistä.

Voit ilmoittautua kursseille paikan päällä autokoululla, puhelimitse tai lomakkeella.

Opiskelijakortin avulla osoitat opiskelijastatuksesi. Korttia näyttämällä saat alennusta.

Suunnista sinäkin Kalevaan

Opetus oli hyvää ja asiantuntevaa. Ajotuntien järjestelyt sujuivat hyvin eikä opiskeluni ja harjoitteluni kärsineet ajokoulusta lainkaan.

Tuntuu siltä, että opetus on mennyt erinomaisesti perille sillä mitään ongelmia liikenteessä ei ajamisen eikä muunkaan suhteen ole ollut.

Kiitosterveisin
Aleksi